4 – Lentäjät pentue

Pentue 4; ”LENTÄJÄT”

Neljäs pentueeni syntyi pienelle lentäjätytöllemme Flylle eli Ruotsista tuodulle Double Barrel’s Tasty Toscanalle. Pentueen isänä on Tupla-Täplän Reidar eli ihana Tintin. Tämän yhdistelmän päätin jo pari vuotta ennen astutusta ja samalla päätin myös, että siitä jätän itselleni yhden pennun. Odotukset tämän pentueen harrastusominaisuuksien osalta ovat siis melkoiset ;) . Pentue syntyi 25.11.2012 ja synnytys sujui hienosti. Pentuussa on 2 urosta ja 3 narttua. Kaikki pennut muuttivat perheisiin, joissa on jo koiria ja kaikki pääsevät harrastamaan agilityä! Seuraavassa lyhyesti tietoa pennuista:

Pentueelle tehtiin pentutesti ja siirrän tulokset tänne kun ehdin. Oikein reippaita ja rohkeita pentuja olivat kaikki!

1. Valkoinen/Tricolour tyttö: Scotstyles Flying Flash, “Salma”. Salma muutti Riihimäelle seurakaverimme Juhon agilitykoiraksi. Salman kaverina on jackrussellinterrieri Waldo.

2. Valkoinen/Tricolour tyttö: Scotstyles Flying With the Wind, “Windy”. Windystä on tarkoitus tulla Kaisan agilitykoira ja koiraseuranaan sillä on kaksi kääpiösnautseri herraa :) , jotka se on käsittäkseni jo pistänyt ojennukseen ;)

3. Valkoinen/Tricolour poika: Scotstyles Flying Phantom, “Aave”. Aave nähtäneen Marikan kanssa kisakentillä Suolahden suunnalla ja toivottavasti arvokisoissa vähän muuallakin! Aaveen kaverina asustelee kaksi Espanjanvesikoira- tyttöä!

4. Valkoinen/Tricolour poika: Scotstyles Flying Tintin eli ”Manu” tai ”Manu Makkara” niin kun sitä meillä kutsuttiin loppuaikoina. Manu muutti Sonjan kisakoiraksi Kuopioon ja Manun terävistä hampaista tarpeekseen saa varmasti perheen Weimarinseisoja… ;)

5. Valkoinen/Tricolour tyttö: Scotstyles Flying Flow eli ”Flow” jää meidän laumamme virkistykseksi ja kiusaksi. Tarkoitus on, että siitä tulee minun agilitykoirani, sillä olen jo pitään haaveillut omasta lentäjästä ;)  Toivotaan, että se perii emänsä ja isänsä nopeuden, luonteen ja älyn, kuten tietysti kaikki muutkin pentuset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>