3 – Chili-lajikkeet

Pentue 3; CHILI- LAJIKKEET

Kolmas pentueeni syntyi 9.5.2011 Chilille. Tässä lyhyesti tietoa pennuista:

  1. Valkoinen/ ruskea tyttö: Scotstyles Super Chili, ”Enni”. Enni on sijoitettuna Marjan sekä ”enonsa” eli Chilin veljen, Eicca- parsonin luokse Turkuun. Enni on harjoitellut agilityä ihan pennusta asti ja on jo varsin taitava siinä!
  2. Valkoinen/ruskea tyttö: Scotstyles Orange Flame, ”Liekki”. Liekki on sijoitettuna Maijan, Jounin, pikku Avelian sekä Tuikun pennun Semin luokse Klaukkalaan. Liekin kanssakin on vähän aloiteltu agilityä.
  3. Valkoinen/ruskea tyttö: Scotstyles Lemon Drop, ”Cilla”. Cilla asustelee myös Klaukkalassa, aivan Liekin naapurissa Erjan, Pekan ja Sinin luona.
  4. Valkoinen/ruskea poika: Scotstyles, ”Tico”. Tico harrastaa agilityä Oulussa/ Haukiputaalla ja Anni yrittää ehtiä ohjaamaan kohtuullisen nopeaa koiraansa! ;)
  5. Valkoinen/ ruskea poika: Scotstyles, Messi. Messi on Mariannen agilitykoira ja asuu Mariannen ja Heikin luona Kotkassa.
  6. Valkoinen/ ruskea poika: Scotstyles Super Red, ”Rufus. Rufus asuu Vantaalla Sarin, Kurtin ja heidän lähes aikuisten poikiensa luona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>