2 – Tanssipennut

Pentue 2; TANSSIPENNUT

Reilu seitsemän vuotta ensimmäisen pentueeni jälkeen syntyi vihdoin kennel Scotstylesin toinen pentue Ruotsista tuomalleni nartulle Double Barrel’s Divine Designelle eli Fridalle. Pentueen isänä on Jackville Glenny. Pentue syntyi 14.1.2011 ja siinä on 2 urosta ja 2 narttua. Seuraavassa lyhyesti tietoa pennuista:

Pentueelle tehtiin pentutesti ja siirrän tulokset tänne kun ehdin. Oikein reippaita ja rohkeita pentuja olivat kaikki ja pentue oli myös erittäin tasainen.

1. Valkoinen/Tricolour poika: Scotstyles Foxtrot, ”Sulo”. Sulo asuu lapsiperheessä Mäntsälässä. Sulo harrastaa agilityä ja on jo kilpaillut mölliluokassa. Virallisten kisojen korkkaus on edessä ihan lähiaikoina, taitotaso ainakin on jo ihan riittävä!

2. Valkoinen/Ruskea tyttö: Scotstyles Cha Cha Cha, ”Fanny”. Fannyn olen sijoittanut Jennille Turkuun ja sillä on tarkoitus teettää pennut alkuvuonna 2013. Fanny aloittelee agilityä Jennin kanssa ja vauhtia on vaikka muille jakaa. Fanny oli meilläkin muutaman viikon koulutuksessa ja melkein alkoi harmittaa, että annoin sen sijoitukseen, enkä pitänyt itse ;) Sen verran nopeaoppinen ja nopea se oli!!!

3. Valkoinen/Tricolour tyttö: Scotstyles Quickstep, ”Mimmi”. Mimmi asustaa vähän isommassa koiralaumassa Vihdissä. Seuranaan sillä on mm. kaksi parsonia sekä muutama isompi koira! Mimmistä on myös tulossa agilitykoira!

4. Valkoinen/Ruskea poika: Scotstyles Paso Doble, ”Jalo”. Isänsä klooni muutti Vantaalle lapsiperheeseen ja päässee mahdollisesti myös kokeilemaan taipumuksiaan metsästyskäytössä ja on myös aloitellut vähän agilityä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>