Pentuja

Pentuja pentuja!

12.9.2017 Flowlle ja Ringolle syntyi 5 pentua; 4 urosta ja 1 narttu. Pennut ovat oikein napakoita ja kasvu on lähtenyt hyvin käyntiin. Pennuista oli useita ennakkovarauksia, mutta sukupuolijakauman vuoksi vapaana on vielä yksi urospentu. Pennuille etsitään aktiivisia ja mielellään harrastavia (vähintään omatoimisesta olisi hyvä tehdä jotain) koteja.

Yhdistelmän sukutaulu: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx… Lisätietoja yhdistelmästä:

Flow Ringo 2

Emä: FI-AVA FI-AVA-H Scotstyles Flying Flow, ”Flow”

 1. Koko: n. 32 cm
  Selkä: LTV0, VA0, SP0
  Lonkat: A/A…
  Kyynärät: 0/0
  Silmät: ok (tammikuu -2017)
  Polvet: 0/0 (syyskuu -2015)
  MyDogDNA mm. LOA clear, SCA clear, HU clear, PLL carrier
  Näyttelyt: ERI, SA

  Isä:

 2. Arbor Vitae Morfeus, ”Ringo”
  Koko: n. 36 cm
  Selkä: LTV0, VA0, SP0
  Silmät: ok (heinäkuu 2017)
  Polvet: 0/0 (heinäkuu 2017)
  MyDog DNA mm. LOA clear, SCA clear, HU clear, PLL clear
  Näyttelyt: ERI, 2× sertiMolemmat vanhemmat ovat erittäin ihmis- ja koirasosiaalisia ja tulevat laumassa hyvin toimeen myös samaa sukupuolta olevien koirien kanssa. Flow kilpailee agilityssä SM- tasolla ja on sekä agility- että hyppyvalio. Metsästystä sen kanssa ei varsinaisesti harrasteta, mutta tarkoitus on mennä ensi keväänä kokeilemaan luolakokeita; omatoimisesti se on muutaman kerran valitettavasti päässyt supin kanssa samaan luolaan. Ringo aloittelee sekä agilityä että luolametsästystä ja aika näyttää miten se niissä lajeissa tulee pärjäämään :) Intoa agilityyn ainakin on riitävästi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>