Ava (1)

Koko nimi: Present for Scotstyles Mysia Zaglada
Ava jalostustietojärjestelmässä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI43563/13&R=339
Syntymäaika: 4.10.2012
Säkäkorkeus: arviolta 33cm
Paino: n. 7kg
Silmät: Ok 19.3., mutta muutamia ylimääräisiä ripsiä
Polvet: Ok maaliskuussa 2014
Hampaat:Purenta ok, ei tiettävästi hammaspuutoksia
Geenitestit: PLL kantaja, LOA clear, SCA clear
Näyttelyt: FI MVA, 2x CACIB Käynyt 9 kertaa näyttelyssä ja saanut aina ERI:n, 7 kertaa SA:n ja ollut kolmesti rotunsa paras. Ihan kohtuullinen suoritus koiralta, jonka hankin Puolasta nimenomaan sen vanhempien luonteen ja käyttöominaisuuksien perusteella :)
Agility: Ava on erittäin nopea ja innokas agilitykoira. Se aloittanee kilpailu-uransa vuonna 2015 ja odotan mielenkiinnolla miten se siinä etenee!
Muuta: Avalla on erittäin voimakas riistavietti ja nenä vie sitä mennessään. Se on myös käynyt tutustumassa kettuun ja haukkuu sitä kyllä. Nähtäväksi jää riittääkö sillä kovuus luolakokeeseen asti, Ava on aavistuksen pehmeä. Ava seisooLuonne: Ava on oikein iloinen, energinen ja innokas nuori koira. Se on helposti lähestyttävä ja nyt kun se on asunut meillä viikon niin myös paljon sosiaalisempi vieraille kuin luulin! Aiemmin kirjoitin, että se ei ryntää heti vieraiden syliin, mutta juuri sen se sitten kuitenkin teki heti meille tultuaan: Ryntäsi Timon syliin, vaikkei tunne sitä yhtään :D

Hankin Avan Puolasta, Mysia Zaglada kennelistä ja olen sijoittanut sen Annen perheeseen Mäntsälään. Annelta löytyy Avan lisäksi kasvattini Sulo, Scotstyles Foxtrot. Ava on astutettu toukokuun alussa Pattonilla. Patton on hurmaava ja hyvärakenteinen, vahvahermoinen, riistaviettinen ja käytännön metsästyksessä hyvin toimiva luolakoira. Minulla on siitä jo yhdet pennut ja olen niiden luonteisiin erittäin tyytyväinen. Odotukset tämän yhdistelmän suhteen ovat siis korkealla!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>