Free

Koko nimi: Double Barrel’s Simone
Free jalostustietojärjestelmässä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI43509%2F12&R=339
Syntymäaika: 29.5.2012
Säkäkorkeus: n. 33 cm
Paino: n. 6,5 kg
Silmät: Ok toukokuussa 2014
Polvet : 0/0 (normaali)
Hampaat: Purenta hyvä, yläleuka kehittyi aavistuksen alaleukaa nopeammin, lopputulos hyvä.  5 etuhammasta
Geenitestit: PLL clear, LOA clear, SCA clear
Agility: Aloittaa kilpailemisen alkuvuonna 2015, erittäin nopea ja innokas koira, joten odotukset ovat suuret :D
Luolatkokeet:  3x B-44 tulos. A- koetta kokeiltu 2 kertaa, mutta ei vielä läpäisty (toisesta A- kokeesta siis B-44, toinen keskeytetty ohjaajan toimesta .
Muuta: Free on mahdottoman energinen, innokas, iloinen ja kova uimaan! Se on ihan omansa luonteinen, villi ja vapaa, mutta hellyyden kipeä sitten kun sen ottaa syliin. Free tulee hyvin toimeen erilaisten koirien kanssa ja on kaikin tavoin positiivinen muutenkin :)
Freellä on erikoinen tapa irvistää (hymyillä) kun se on oikein tyytyväinen.

Freellä on yksi pentue, s. 19.8.2014. Toinen pentue suunnitteilla alustavasti 2016-2017

 

Free tuli meille täysin vahingossa tuliaisina European Agility Openista heinäkuun lopussa 2012. Tarkoitus oli ainoastaan käydä tervehtimässä Monicaa ja hänen koiriaan… Vaan kuinkas kävikään: kun näin tuon pienen pennun, se oli vain saatava: Tämä meidän Flyn veljen tyttö vetosi minuun rohkeudella, energisyydellä ja taistelutahdolla! Se juoksi ympäri aitausta innoissaan ja tarttui heti leluun, eikä päästänyt irti. Kysyin Monicalta mihin tuo pentu oli menossa: sille ei kuulemma vielä ollut löytynyt tarpeeksi aktiivista kotia. Noin minuutin pentua katseltuani ilmoitin, että minä halusin sen: jos Monica vain saisi pennulle passin, rokotukset ja mikrosirun ajoissa eli noin tunnissa, olisin valmis sen ottamaan! Heinäkuisena sunnuntaina se ei ole ihan helppoa ja vaati Monican lomalla olevalta eläinlääkäriltä melkoista joustoa. Kaikki kuitenkin onnistui ja ehdimme vielä laivaankin ihan ajoissa. Ihan alun perin ajattelin, että sijoitan tuon pennun (itsepetosta), koska eihän meille mitenkään voi samana syksynä tulla kahta pentua (kun saan toivottavasti Fly:stakin meille pennun). Tuon pienen Freen ihanuus sekä epävarmuus Flyn pentueesta saivat minut kuitenkin pitämään Freen ihan itse.

Free on luonteeltaan Free: Villi ja vapaa, itsevarma, peloton ja temperamenttinen. Siinä missä Flylla ei ole ollenkaan dominanssia, on tällä neidillä sitä senkin edestä. Se ei meidän vanhempia koiria juuri kumartele, uskoo sentään komentelun juuri ja juuri! Free on kuitenkin iloinen ja ystävällinen pusuttelija, joka rakastaa leikkimistä ja ihmisten kanssa touhuilua. Vieraisiin koiriin se suhtautuu yleensä ihan järkevästi eikä haasta riitaa. Flown kanssa se painii ja välillä paini yltyy hurjalta kuulostavaan ärinään. Ainakaan vielä ne eivät kuitenkaan ole tapelleet ja jotenkin tuntuu, että molemmilla on loppuen lopuksi ihan mielettömän pitkä pinna ja sietokyky! Niillä on ikäeroa vain 6kk ja toivon, että ne pysyvät sellaisina ylimpinä ystävinä toisilleen, kuin mitä ne ovat nyt <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>