Enni

Koko nimi: Scotstyles Super Chili
Enni jalostustietojärjestelmässä:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI35131%2F11&R=339

Enni kevät -14

 

 

 

 

 

Syntymäaika: 9.5.2011
Säkäkorkeus: arviolta 32cm
Paino: n. 6,2 kg
Silmät: PLL clear (testattu), silmät ok
Polvet: Ok
Geenitestit: PLL clear, LOA carrier
Hampaat/ Purenta: Ok
Näyttelyt: näyttelyistä ERI
Agility: Enni kilpailee agilityn 3- luokassa. Vauhtia tytöltä löytyy reilusti, pientä hiomista vielä niin Ennistä tulee ihan huippu! Irtoamisen kanssa on tehty paljon töitä (kuten emänsä Chilinkin kanssa), mutta hyvin tehty työ alkaa tuottaa tulosta!

Enni on Chilin ja Ronaldon iloinen, rohkea ja ystävällinen ”pentu”, joka jo pentutestissä sai erittäin korkeat pisteet. Onneksi pisteet ”dominanssi” osuudessa jäivät kuitenkin muita pisteitä matalammiksi :). Enni on hyvin paljon emänsä Chilin oloinen: rohkea, reipas ja älyttömän sosiaalinen:  Kova pusuttelija ja hännän heiluttaja, ”kaikkien kaveri”, kuten äitinsäkin. Tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa ja pärjää myös meidän 5 nartun laumassa.

Enni on ”Lumilautailijat” pentueen, eli Erinin, Mistyn, Dinon ja Milon emä. Olen siirtänyt Ennin Marjan nimiin. Tarkoitus on kuitenkin teettää Ennillä vielä toiset pennut, todennäköisesti alkuvuonna 2016.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>