Chili

Koko nimi: FI-AVA Tairngire Tangerine
Chili jalostustietokannassa: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER47552%2F07&R=339
Syntymäaika: 25.8.2007
Säkäkorkeus: n. 33 cm
Paino: n. 6,5 kg
Silmät: PLL kantaja, silmät ok 4.3.2011
Polvet: OK
Hampaat: Molemmat p2 puuttuu, purenta normaali
Näyttelyt: 1x serti VSP
Agility: FI AVA, FI AVA-H, SM-11 v. 2013

Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri… Ystävällinen, kaikkia ihmisiä ja lähes kaikkia koiriakin rakastava iloinen koira. Kotioloissa todella rauhallinen koira, jolla virtaa kuitenkin riittää harrastuksiin. Sekä saalistus- että riistaviettiä löytyy myös Chilistä.
.

 

 

 

 

 

 

Chili tuli minulle alun perin sijoituskoiraksi, koska Sanna ei ”suostunut” sitä myymään. Chilin ensimmäiset pennut teetettiinkin Tairngire kennelin nimiin kesällä 2009 ja sen jälkeen Chili siirtyi minun nimiini.

Chilin agilityuraa hidastivat alkuun erittäin voimakkaat ja pitkään jatkuneet valeraskaudet. Vaikka se normaalisti roikkuu vetoleluissa ja taistelee niistä voimakkaasti, eivät edes lelut paljon kiinnostaneet valeraskauden aikana… Vauhtia ei tällöin ollut juuri lainkaan agilityradalla (siis normaaliin verrattuna) ja kun koko hormonikierto juoksun alusta valeraskauden loppuun kesti Chilillä jopa 4-5kk ja alkaa taas 1,5kk päästä uudelleen, ei normaalia aikaa ole paljon väliin jäänyt.

Nyt Chili kisaa (mini) kolmosissa ja sillä on hyvä vauhti radoilla, vaikkei se aivan kärkisijoista isoissa kilpailuissa taistelekaan.

Chilin toiset pennut, ”Chili- lajikkeet” syntyivät Scotstyles kennelin nimiin. Chilin pennut ovat luonteeltaan ne ovat hyvin paljon äitinsä oloisia; ystävällisiä, sosiaalisia, tasapainoisia ja mukavia harrastuskoiria. Olen teettänyt pennut kahdella Chilin pennulla, sekä Ennillä että Liekillä ja jättänyt niistä molemmista itselleni sijoitusnartun: Enni& Ukko yhdistelmästä minulle jäi Misty ja Liekki& Patton yhdistelmästä Ava (2).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>