Sari Puusaaren korjauksia Jarmo Monténin tiedotteeseen

Keimola Golf Club Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Montén on laatinut 29.7. tiedotteen, joka sisältää useita sekä itseäni että joitakin muita henkilöitä koskevia loukkauksia ja selkeitä asiavirheitä. Tiedotteessa itseeni kohdistuvat syytökset olivat niin loukkaavia ja raskauttavia, että vaadin hallitusta 1.8. lähettämässäni sähköpostissa sekä poistamaan tiedotteen netistä, että välittömästi oikaisemaan virheet sekä osakkaille ja jäsenille lähetettävässä tiedotteessa että Keimolan internet- sivustolla. Yhtiön hallitus ei kuitenkaan ole reagoinut sähköpostitse lähettämääni pyyntöön millään tavalla.

Pyydän huomaamaan, että Monténin tiedotteen täysin perättömät syytökset ovat urani ja maineeni kannalta erittäin tuhoisia, vaikeuttavat työnhakuani merkittävästi ja siten aiheuttavat minulle taloudellista vahinkoa. Tämän vuoksi olen myös pyytänyt poliisilta tutkinta-apua tässä asiassa.

 

Haluankin korjata Monténin tiedotteesta itseäni koskevat, kaikkein pahimmat ja raskauttavimmat virheet/ syytökset:

 

  1. 1.    Montén väittää, että olisin kieltänyt Jaana Vahteraa lähettämästä hallituksen kokouspöytäkirjaa Monténille. Lisäksi hän väittää, että olisin piilotellut pöytäkirjaa siihen liittyvän kenttämestarin palkitsemisen vuoksi.
  • En ole kieltänyt pöytäkirjan lähettämistä Jaanalta. Lisäksi olen Monténille 3.4. lähettämässäni sähköpostissa sanonut, että hän saa pöytäkirjan heti kun edellinen hallitus on tarkastanut, että se vastaa kokouksen kulkua. Minulla ei ole ollut mitään syytä peitellä edellisen hallituksen tekemiä päätöksiä.
  1. 2.    Tiedotteessa Montén väittää, että olen vaatinut hallitusta päättämään jostain paremmasta palkitsemistavasta miehelleni Timo Puusaarelle (hänen 20- vuoden vakituisesta työsuhteestaan). Tämä ei pidä paikkaansa. Olen sähköpostitse pyytänyt Keijo Väkipartaa (yhtiön hallituksen edellinen puheenjohtaja) ottamaan Timon palkitsemisasian hallituksen käsiteltäväksi, koska itse olen tähän liittyen jäävi. Hallitus on käsitellyt asian, enkä ole sen käsittelyyn osallistunut millään tavalla. Tämän asian vahvistaa Keijo Väkiparran ja minun välinen 3.-4.3. käyty sähköpostikeskustelu ja tässä asiassa todistajana toimivat sekä Keijo Väkiparta että koko edellinen hallitus.
  2. Tiedotteessa väitetään, ettei yhtiön hallitus ole sensuroinut seuran tiedotteita ja että olisin keväällä jättänyt yhden seuran tiedotteen julkaisematta omana päätöksenäni. Tämä ei ole totuudenmukainen esitys asioiden kulusta:
  •  Yhtiön hallitus kävi 7.5. sähköpostikeskustelua ko. tiedotteen julkaisemisesta ja hallituksen puheenjohtajan Jarmo Monténin kommentti oli seuraava: ”Keimola Golfyhteisön yhteisen hyvän nimessä esitän, että Väkiparran vastinetta ei saa lähettää Keimolan viestintäverkon kautta jäsenille eikä osakkaille, eikä myöskään julkaista Keimolan kotisivuilla.”  Kun muiden asiaa kommentoineiden yhtiön hallituksen jäsenten viestit olivat samansuuntaisia, oli hallituksen kanta selvä ja vastasin yhtiön hallitukselle lyhyesti: ”Asia selvä, ilmoitan asiasta Väkiparralle”.

Tiedote sisältää näiden lisäksi lukuisia muita asiavirheitä, mutta niihin en omalta osaltani halua tässä puuttua.

Vantaalla 7.8.2014

Sari Puusaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>