Ihanan Unnan kaksi urospentua vapaana

Mummoaan Fly:ta hyvin paljon muistuttava Unna synnytti tasan kaksi viikkoa sitten eli 19.12. neljä pentua. Molemmat tyttöpennut ovat varattuja, mutta kaksi poikaa on tällä hetkellä vielä vapaana. Jos pennut yhtään tulevat emäänsä, niistä tulee kotioloissa rauhallisia, ihmisiä ja etenkin lapsia rakastavia sylikoiria, jotka agilityradalla tai muissa harrastuksissa syttyvät antamaan kaikkensa. Toisia koiria kohtaan ne ovat ystävällisen välinpitämättömiä, omien kavereiden kanssa toki leikitään paljonkin.
Jos kiinnostuit pennusta niin helpoin tapa ottaa yhteyttä on puhelimitse: 040- 717 0188, kerron puhelimessa lisää :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>