Ilolle kolme pentua, kaksi tyttöä ja yksi poika

Ilo synnytti 10.5. kolme pentua. Synnytys oli yksi nopeimmista ja helpoimmista missä olen ikinä ollut mukana. Tai siis ehdottomasti nopein ja helpoin. Ja jos ihan rehellisiä ollaan niin en kyllä ollut siinä mukanakaan ;)  Ilo alkoi läähätellä ja petailla aamupäivällä ja tiedossa oli, että minun pitää lähteä klo 12 töihin. Timo tuli onneksi vahtimaan Iloa ja kaikki kolme pentua syntyivät 35 minuutin sisällä kun olin asiakastapaamisessa!

Ensimmäisenä syntynyt pentu oli tyttö ja painoi 142g (pienehkö), toinenkin oli tyttö ja painoi 82 grammaa (todella pieni) ja kolmas oli poika (78) grammaa. Nyt vielä jännitetään miten nuo pienet selviävät, mutta jos äitiinsä tulevat niin eiköhän niistä ihan kunnon koiria tule (Ilo taisi painaa 74 grammaa syntyessään)…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>