Agilityä, pentuja jne

Windyn ja Kassun pennut tulivat ja menivät jo ajat sitten :) Pentuja tuli lopulta vain kolme, mutta laatu korvaa määrän, sillä luonteeltaan ovat oikein kivoja pentuja; kaksi tyttöä ja kolme poikaa! Ja ihan ovat parsonin näköisiäkin jopa ;) Mielenkiinnolla odotan millaisia Unnasta, Simasta ja Ruutista kehittyy.

Agilityn saralla on viime aikoina tullut ihan kivasti menestystä: Näin lyhyesti kerrottuna minä voitin Flyn kanssa halli-SM- kisoista helmikuussa pronssia ja Timo pokkasi samaisen koiran kanssa Senior SM- pronssia maaliskuussa. Nyt toissapäivänä eli 1.4. kisasimme Timon kanssa Torniossa EO karsinnoissa; minä voitin Sulon kanssa ja Timo tuli toiseksi Freen kanssa, että ihan kivasti meni sielläkin :) Kaikilla meidän omilla ja lainakoirilla on SM- nollat kasassa ja ranking sijoitukset sen verran hyvät, että noilla pitäisi päästä myös MM- karsintoihin. Chilillä, Freellä ja Sulolla on ”liput” karsintoihin myös noiden EO- karsintojen kautta, Chilillä jopa tuplana!

Pentujakin on laitettu alulle: Freen ihanaisen iloinen ja energinen Ilo- pentu (Scotstyles Free to Fightforlife) on astutettu Tiinan ja minun Norjan tuontiuroksella eli Brunolla (Russel Yard’s the Show Must Go On). Bruno on luonteeltaan erittäin mukautuva ja kaikkien koirien kanssa toimeen tuleva nuori uros. Se on rakenteeltaan hyvän mallinen ja näyttelytuomaritkin pitävät siitä.  Bruno on aloitellut agilityä ja vauhtia siinä on reilusti! Odottelen tästä yhdistelmästä kivan oloisia ja vauhdikkaita harrastuskoiran alkuja. Molempien vanhempien silmät, polvet, selät, lonkat ja kyynärät tutkittu :) Astutuksesta on kulunut nyt reilu kolme viikkoa, eli pian selviää onko Ilo kantavana!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>