Pimun pennut lähteneet, Flown synnytys lähestyy ja Mistykin on tarkoitus astuttaa

Pimun pennut ovat yhtä lukuun ottamatta lähteneet uusiin koteihinsa :) Meidän ilonamme seikkailee vielä sunnuntaihin asti Indy (Hertta-poika), joka on mukanamme lomalla Holiday Club Saimaalla ylihuomiseen asti :) Muille pennuille kuuluu hyvää ja ne ovat olleet uusissa kodeissaan jo jonkin aikaa.

Flown synnytys lähestyy myös ja röntgenissä näkyi melkoinen kasa pentuja: kokonaista seitsemän! Varauksia on viidestä pennusta, enempää varauksia en ottanut kun en voinut ajatellakaan, että niitä tulisi näin paljon. No, vielä pitäisi saada ne pennut sieltä ulos hyvissä voimissa! Nyt on vuorokausia kasassa 56 ja vielä pitää joitakin päiviä odotella. Kovin huonosti Flow on viime aikoina syönyt enkä yhtään ihmettele; eihän siellä mahassa ole tilaa enää ruualle…

Mistyn juoksu alkoi viime viikolla ja äidinäitinsä tavoin Misty alkoi tarjota itseään jo juoksun 7. päivä. Anne on luvannut hoitaa Mistyn astutusta, mutta siitä lisää myöhemmin!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>