Pentujen kasvua ja menestystä agilityssä

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja ovat nyt reilun viiden viikon ikäisinä jo melkoisen suloisia (ja kamalia ;) ) pieniä riiviöitä :) Vauhti on hurjaa ja kovasti revitään kaikkea, mihin hampaat yltävät. Onneksi ne ovat myös melko ihania sylikoiria ja vauhdin hiipuessa kiipeävät syliin nukkumaan aina kun se vain on mahdollista (eli joku istuu lattialla). Kovien pakkasten takia ulkoilut ovat jääneet hyvin vähiin, mutta nyt säiden lauhtuessa pennut ovat jo muutaman kerran ulkoilleetkin :)  Eivätpä ne paljon ole hätkähtäneet mistään. Pentujen isä(t) selviää reilun parin viikon päästä, kun DNA- testin tulokset saapuvat. Olen kovin hämmästynyt, jos Digit ei ole niiden isä…

Yleensä Fly ja Flow ovat leikittäneet pentuja kovasti, mutta nyt Flow on suurelta osin jättänyt tämän puuhan Flylle. Kovasti vaikuttaa siltä, että se on tiine : se oli melkein viikon lähes kokonaan syömättä (nyt ruoka onneksi maistuu, mutta vain pieninä erinä kerrallaan) ja lisäksi se on ollut kovin vaisu jo pitkään. Jos sitä ei olisi astutettu, olisin huolestunut onko se sairas, mutta nyt tuo on täysin luonnollista. Flow:ta ei ole ultrattu; nuo ultrat kun antavat pentujen määrästä niin kovin epämääräisen tiedon ja Pimun synnytyksen jälkeen haluan olla varma pentujen määrästä ennen kuin synnytys alkaa. Tarjan luona olisin kyllä käynyt ultraamassa (Tarja on taitava :) ), mutta Tarjan laite oli juuri h- hetkellä jossain lainassa ja niinpä ultraus jäi. Parin viikon päästä sitten röntgeniin, missä pitäisi selvitä pentujen tarkka määrä. Toki jos tuo maha ei alakaan kasvaa, niin saatan käydä ultraamassa sen jo aiemmin. Tänään on kulunut tasan viisi viikkoa ensimmäisestä astutuksesta ja maha on kyllä jo jonkin verran pyöristynyt :)

Agilityssä on tullut viime aikoina kivoja onnistumisia: Olemme kolmen viikon aikana saaneet Flyn kanssa neljä voittoa ja yhden 2. sijan. Lainasin muutamassa kisassa Chiliä ja onnistuin voittamaan silläkin sekä olemaan yhdellä radalla 2. :) Kivaa :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>