Pimun pennut kasvavat…

Pimun pennut kasvavat hyvin ja pienin pentu on nyt 6vrk iässä tuplannut syntymäpainonsa. Huomenna varmaan tuplaantuu muidenkin pentujen paino :) Pennut painavat nyt noin 350-400 grammaa. Pentujen syntymäpainot olivat 165-217 grammaa.

Flow:lla on käynyt sulhanen nyt kolme kertaa, joten ainakin siltä osin astutus vaikuttaa onnistuneen hyvin. Vaikka alussa puuhassa oli enemmän intoa kuin ymmärrystä, sujuivat astutukset lopulta helposti kun ajankohta oli oikea. Nyt sitten vaan odotellaan ensin se 4-5 viikkoa (tietoa siitä onko Flow tiine) ja jos näin on niin seuraavaksi odotellaan sitten synnytystä helmikuun loppupuolella :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>