Pimun synnytys lähestyy, Flown juoksut alkaneet

Joulu lähestyy, mutta niin lähestyy Pimun synnytyskin. Veikkaan, että Pimu synnyttää noin viikon päästä. Vielä ei mitään merkkejä ole- eikä tietysti pidäkään olla. Ensimmäisestä astutuksesta on tänään kulunut tasan 8 viikkoa. Eli kohta alkavat jännittävät ajat :)

Lisää jännitystä on tulossa, sillä Flown juoksut alkoivat viime yönä. Nyt siis jännitetään myös sitä osuuko astutus jouluaattoon :) Toivotaan, että se hyväksyy Stifilin, sillä Stifil asuu kätevästi tuossa kirkonkylällä :) Ja ei, sillä perusteella en tietenkään urosta ole valinnut, tämä oli puhtaasti sattumaa. Mielelläni kuitenkin otan sen sattuman tähän väliin, sillä JOS on pakko astuttaa jouluna niin onhan se kiva jos uros on lähellä eikä esim. 500km päässä…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>