Pentuja tulossa, Flown juoksuja odotellaan, agimenestystä ja Free luolavalio!

Vihdoin päivitystä: Pimu on todettu kantavaksi ja pentujen pitäisi syntyä juuri ennen joulua :) Astutus oli taas hieman hupaisa tapahtuma: Digit saatiin kyytien avulla kuskattua Kuusamosta Nurmijärvelle ja Pimu tuli Kotkasta meille. Selvästi tykästyivät toisiinsa heti, vaikka h- hetki ei ollut vielä lähelläkään. Viettivät paljon aikaa yhdessä ja leikkivät, mutta muuten mikään ei tuntunut edistyvän. Sitten viikon kuluttua Pimu alkoi tarjota Digitille, mutta Digit vain nuuhkaisi sitä ja jatkoi omia touhujaan. Minä tietysti ajattelin, että ”jippii, kaiken tämän jälkeen se ei astu :( ” Kun reilun päivän Pimu oli itseään tarjonnut, eikä herra ollut asiasta kiinnostunut, päätin vaihtaa uroksen. Vähän harjoiteltuaan Flowlle aiottu sulhanen astui Pimun välittömästi eräänä maanantaina. Kokeiltiin astuisiko Digit sen jälkeen. No eipä astunut. Maanantain ja tiistain välisenä yönä Digit oli levoton ja alkoi pyrkiä ovesta läpi. Vein sen Pimun luokse. Nyt oli jo kovasti kiinnostunut, mutta ei astunut sitä vieläkään. Tiistai-iltapäivällä sitten astui ja sen jälkeen pari päivää olikin aika villiä menoa aina torstaiaamuun asti. Tein siis jälleen kerran kaksoisastutuksen, joten pennut joudutaan testaamaan isyyden varmistamiseksi!

Flow antaa odottaa itseään, eli juoksut eivät ole vieläkään alkaneet… No, josko ne kohta?

Free kävi pitkästä aikaa luolakokeessa lokakuun alussa ja teki kelpo suorituksen: A-50 pistettä ja nyt se on siis luolavalio! Vahvistuksenkin huomasin tänään netistä :)

Viime viikonloppuna sekä omat koirat että omat kasvatit menestyivät loistavasti parsoneiden agilitymestaruuskisoissa! Siitä lisää tarkemmin seuraavassa päivityksessä!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>