Aina ei onnistu…

… jäi siis sitten se toinenkin narttu peräkkäin tyhjäksi, oikein onnistuneista astutuksista huolimatta :(  Harmi, mutta eipä asialle mitään voi!

Syksy on tullut ja nyt odotellaan sitten Pimun ja Flown juoksujen alkamista. Ei kait ihmisellä voi loputon huono onni jatkua, joten josko nyt sitten onnistuisi? Ei muuta kun odottamaan :)

Kesän ja alkusyksyn aikana on tullut menestystä ja moni kasvatti ja yksi omakin koira on noussut 3- luokkaan: Flyn pennuista neljä viidestä kisaa nyt kolmosissa (Salma, Flow, Manu ja Windy!) Onnea kaikille! Myös meidän Free nousi muutama viikko sitten 3- luokkaan ja Timo ehti yhden viikon aikana kerätä sille 3- luokasta voiton, tuplan ja kaksi muuta nollaa! :O Ei huonosti! Pikku Mistykin on aloittanut kisaamisen, tosin tässä vaiheessa vasta hyppyradoilla. Myös siskonsa Erin on osoittanut pätevän agility- koiran elkeitä ja eiköhän sekin kohta aloita kilpailemisen! Tulossa on monta muutakin nopeaa koiraa, mm. Jehu (Fannyn ja Alfonsin pentu), joten oikein hyvältä näyttää!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>