Arvokisoja, koirien vaihto ja onnistunut astutus

Kesän arvokisat ovat ohi eikä meidän perheelle tullut mainittavaa menestystä. Hienoja ratoja ja ”melkein finaaliin” paikkoja tuli ja jossiteltavaakin jäi: SM- kisoissa Flow sai kosketusvirheen, jota ei meidän mielestä ollut eikä videoltakaan näkynyt. Ja vaikka olisi ollutkin niin mitään hyötyä siitä ei olisi ollut ;) Karsinnoissa taas Sulon kynnet rapsahtivat pituusesteeseen ja sain siitä virheen. Molemmilla radoilla luulin tulleeni nollan kanssa maaliin, mutta ei ;)

No, luottokoira Chili sentään raivasi tiensä SM- finaaliin hurjista kaarroksista huolimatta. Finaalissa sitten nousimme sijalta 63 sijalle 13, eli ihan tyytyväinen saa loppuen lopuksi olla :)

Maajoukkuekarsinnoissa ei päässyt jatkoon yksikään meidän koirista, vaikka pääsin sielläkin sitä kokeilemaan kolmen koiran voimin (Chili, Flow, Sulo). Timo oli tietysti mukana Flyn kanssa.

Karsintojen jälkeen teimme sitten sen, mistä olemme jo muutaman vuoden puhuneet: Vaihdoimme Timon kanssa koiria vuodeksi siten, että Timo kisaa nyt Chilillä ja minä Flylla :) Timolla on tällä hetkellä kasassa 4 nollaa Chilin kanssa ja minulla 3 Flyn kanssa (yksi näistä on voitto). Eli nähtäväksi jää mitä tästä vielä tulee…

Ai niin, pitäähän se agirotukin mainita: Avo-SM finaaliin saimme peräti neljä koiraa: Timo oli siellä Chilin ja Freen kanssa (Free nousi agirodussa 2- luokkaan), minä Sulon ja Flyn kanssa. Finaalirata oli haastava, eikä mainittavaa menestystä tullut sieltäkään kun virheitä ropisi. Niin niitä tuli muillekin, eli joku koira (Fly?) taisi sijoittua ihan ok? Joukkuekisassa meni sitten hienosti kun teimme hattutempun ja otimme kolmannen kerran peräkkäin voiton samalla joukkueella (Chili+minä,  Frida+Teemu, Tuure+ Hanna ja Fly+ Timo). Scotstyles koiria oli myös mukana useita joukkueita ja olen niistä kaikista NIIN iloinen ja ylpeä!!! Nopeita taitavia koirakoita ja ohjaajia! Flyn pennuista 3- luokassa kisaa nyt Flown ja Salman lisäksi Manu, eli he nousivat 3- luokkaan heti agirodun jälkeen. Loistavaa, onnea Sonja ja Manu!

Agirodun jälkeen olikin sitten muuta puuhaa kun Fanny aloitti juoksunsa! Astutuksen ajankohdan kanssa oli pientä säätöä kun sulhanen reissasi vähän ympäri Suomea, mutta lopulta Fannynkin h- hetki siirtyi myöhemmäksi niin, ettei meidän tarvinnut lähteä Seinäjokea pidemmälle Melun luokse. Nyt toivotaan, että astutus on tuloksekas ja saamme paljon pieniä Fanny-Melu pentuja. Narttuja on varattu niin monta, että niitä ei oikein auta enää toivoa, mutta jos uroksesta haaveilee niin sellaisia saattaa vielä olla tarjolla aktiivisiin koteihin! Kunhan nyt nähdään mitä sieltä tulee!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>