Oho, Flow SM- kisoihin ja karsintoihin

Flow on tässä toukokuun aikana yllättänyt minut ja napannut sekä SM- kisoihin vaadittavat nollat kasaan että ottanut Riman kisoissa nollavoiton hyppyradalta! Myös Flow pääsee siis kisaamaan SM- kisat ja karsinnat. Tosin aivan viimeisen viikon aikana se on selvästi muuttunut; hormonit tekevät tehtävänsä. Vauhtia ei ole enää niin paljon kuin keväällä ja pikkuneiti valmistautuu siis synnytykseen… Ei toki oikeaan sellaiseen, mutta nuo hormonit nyt toimivat nartuilla varsin samaan tapaan silloinkin kun astutusta ei ole tehty.

Hormoneista ja pennuista puheen ollen joudun ikäväkseni toteamaan, että Ava on jäänyt tyhjäksi :(  Harmittaa taas ennen kaikkea pennuista haaveilleiden puolesta, mutta toki omasta puolesta myös ;)  Tai ainakin jos olotila on pysyvä, eikä seuraavakaan astutus tuota tulosta. No, ei pidä mennä asioiden edelle, mutta ihanan kallista tämä kasvattaminen kyllä on :) :) :)

No, takaisin iloisiin uutisiin: Timo on kevään aikana rakentanut meille agilityesteitä ja nyt on siis oma ratakin valmis! Ihan huippua, en oikein vieläkään meinaa käsittää tätä, vaikka se on ollut tuossa jo kuukauden päivät :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>