Pennuilla on naskalihampaat…

… ja ne ovat alkaneet käyttää niitä :D Kyytiä saavat housunlahkeet, peitot, matot… no, kaikki mistä nyt otteen vaan jotenkin saa ;)  Toisaalta tämä tuntuu niin helpolta kun niitä on vain kaksi. Vähän eri asia kun viisi pentua roikkuu yhtä aikaa puntissa :D

Olimme pidennetyn viikonlopun Budapestissä Timon kanssa ja Rossin tuleva emäntä Johanna oli täällä pentuja sekä Flyta ja Flow:ta hoitamassa, suuret kiitokset Johannalle!!! Kiitos myös Miksun hoidosta Saralle (sekä Johannalle ja Annellekin) ja koirien hoidosta Marikalle (Free), Erjalle (Chili) ja Maijalle (Tuikku). Ihanaa kun on ystäviä, jotka mahdollistavat tällaiset irtiotot arjesta :)

Pennut ovat täällä enää vajaa kaksi viikkoa. En käsitä miten nopeasti tämä aika on mennyt! Tosin tuntuu siltä, että tätä ajan kulumista tulee päiviteltyä ihan jatkuvaan tahtiin, joten ehkä pitäisi vaan nauttia tästä loppuajasta, eikä harmitella etukäteen pentujen lähtöä.

Tässä kevään aikana on tullut tehtyä vähän ”hankintoja” ja noita koiria on tulossa siis lisää… Ei toki meille asumaan, mutta muutamia uroksia tulee tässä seuraavien kuukausien aikana Suomeen. Niistä ensimmäisen haen tämän viikon lopussa, mutta siitä lisää myöhemmin :D Nyt täytyy sitten vaan toivoa, että nuo pojat kehittyvät hienosti, sillä melko kallista touhua on tämä koirien kasvatustoiminta ja toivoa sopii, että hankinnat ovat terveitä ja muutenkin käyttökelpoisia :)

Avan juoksut alkoivat nyt lauantaina ja seuraavaksi on edessä siis sen astutus joko tämän viikon lopussa tai vielä todennäköisemmin ensi viikon alussa.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>