Pentupalleroiden silmät aukeamassa

Pennut ovat kasvaneet ja ovat melkoisia pulleroita: Una painaa 613 grammaa ja Rossi 712 grammaa, joten 99 grammaa on eroa :D Ja on niitä varmaan isompiakin 17 vrk vanhoja pentuja, mutta nuo ovatkin pieniä ja lihavia ;)

Laiskoja ne ainakin ovat silmänsä avaamaan! Rossi raotteli silmiään vasta eilen (16 vrk iässä) ja tänäänkään silmät eivät ole vielä ihan kokonaan auki. Una vasta siristelee pikkuisen, joten eipä niillä ole mitään kiirettä katsella maailmaa. No, tänään on satanut lunta… ajattelevat varmaan, ettei tuonne kylmään ole mikään kiire. Jos se kasvattaja vaikka työntää meidät pihalle heti kun silmät aukeavat…

Fly on hoitanut pentuja hienosti, joskin se on alkanut viettää iltaisin jo vähän aikaa meidän kanssamme. Lenkillekin se haluaa jo mukaan, ainakin aurinkoisella säällä ;)

Kävimme eilen Freen ja Flow:n kanssa epistelemässä ja Chilikin sai tehdä pari rataa. On nuo nuoret jo aika päteviä!!! Freellä oli hieman vaikeuksia pysähtyä keinulle, puomin ja A:n se kyllä teki hienosti. Flow pysähtyi hyvin paitsi kun oltiin yhtä aikaa keinun kohdalla ja mulla oli kova vauhti: Silloin Flow unohti olevansa keinulla ja lähti mun liikkeen mukana eteenpäin. No, onneksi saatiin muistutettua asiasta ja nyt vaan pikkuisen lisää treeniä molemmille. Taitavia ne kyllä jo on! :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>