Una ja Rossi

Una ja Rossi, siinäpä siis Flyn ja Elmon pentujen nimet. Pennut täyttivät tänään viikon ja painot ovat nousseet hienosti. Molemmat pennut tuplasivat syntymäpainonsa jo 5 vuorokauden iässä. Nyt painoa on kertynyt pennuille 335 grammaa (Una) ja 352 grammaa (Rossi). Koskaan aiemmin pennuilla ei ole ollut kutsumanimiä näin nuorena, mutta nyt kun tiedetään mihin kumpikin on menossa niin nimetkin ovat tiedossa.

Niin ja kennelnimetkin on päätetty. Valitsin teeman tällä kertaa isän nimen mukaan (pentujen isänä siis Elmo)  ;) Kuuntelin lapsena radiosta kuunnelmaa fiktiivisestä sankariurheilija Elmosta, joka voitti suurin piirtein kaikki lajit mihin osallistui :) Niinpä näistä pennuista tulee nimeltään Scotstyles Sport Star (Rossi) ja Scotstyles Sport Starlet (Una) :) Unahan lähtee Kokkolaan Johannan ja parin pikkurusselin sekä muun perheen seuraksi. Rossi taas jää Helsinkiin toisen Johannan ja parsonin kaveriksi. Ja agilityä olis molemmilla tietenkin tarkoitus harrastaa :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>