Ulkoilua ja muuta pentupuuhastelua

Freen pennut täyttävät tänään jo 3 viikkoa ja kasvavat hienosti. Pieniähän ne ikäänsä nähden ovat vieläkin, mutta kun pienestä lähtee niin ei sitä hetkessä voi isoksi tullakaan ;)  Eilen oli ihanan kesäinen syyspäivä ja päätin kantaa pennut ulos, jotta saavat vähän uusia kokemuksia. Kovasti ne hämmästelivät aluksi uutta ympäristöä ja vinkuivat jonkun verran niin kun pennut nyt usein tuossa vaiheessa tekevät. Sain muutaman kuvan ja yhden videonpätkänkin otettua, mutta arvatkaa suostuvatko kuvat siirtymään iPhonelta bittiavaruuteen… no eivät… :(

Freen pennut saivat eilen myös ensimmäiset matolääkkeet. Ihme ja kumma eivät edes irvistelleet saati koittaneet sylkeä sitä pois :)

Free on hieman hämillään nyt kun se on muuttanut pentujen kanssa työhuoneeseen. Se on todella kiinnostunut pesuhuoneesta tulevista pentujen tuoksuista ja haluaisi kovasti mennä sinne hoitamaan Liekin pentuja. Hoitaa se omiaankin ihan hienosti, mutta viihtyy jo paljon ulkona, sekä meidän kanssa. Se kulkee myös lenkeillä jo mukanamme, eikä silloin kaipaa pentujaan ollenkaan. Vielä viikon se joutuu kulkemaan hihnassa, sillä minulla ei ole nyt varaa kadottaa sitä hetkeksikään. Ei Free nyt koskaan ole yli tunniksi kadonnutkaan, mutta huonolla tuurilla tekisi sen ensimmäistä kertaa juuri nyt kun siitä olisi eniten haittaa.

Liekin pennut kasvavat myös oikein hyvin. Kaikkien painot ovat nousseet ja hieman tasaantuneet vielä entisestään. Vähiten on nimittäin kasvanut se alun perin isoin tyttöpentu. Nyt kun synnytyksestä on kulunut  1,5 vrk, painavat pennut 202-218 grammaa (syntyessään 171-193 grammaa). Liekki on ihan sen näköinen, kuin se olisi ikänsä odottanut juuri tätä hetkeä. Se hoitaa pentuja esimerkillisesti ja näyttää todella nauttivan äitinä olosta ilman turhaa stressiä. Tänä aamuna sekin hieman hämääntyi kun kuuli yhden Freen pennun vinkuvan kovaäänisesti (pentu- raukka oli ajautunut nurkkaan ja ihmetteli kun ei päässyt kiipeämään seinää pitkin ylös :D ) ja olisi halunnut rynnätä apuun. Kyllähän äiditkin säpsähtävät kuullessaan vieraan vauvan itkevän, joten ei kai siinä ole mitään sen kummempaa ;)

Oikein mukavaa pentuaikaa täällä siis vietetään. Toinen Liekin poika-pennuista on edelleen hyvää kotia vailla, mutta eiköhän sillekin koti löydy :) kun aika on oikea.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>