Pentuja, pentuja – sekä Liekille että Freelle

Nyt on sitten Liekkikin käynyt ultrassa ja myös se on todettu kantavaksi. Sielläkin olisi alustavan arvion mukaan neljä pentusta :) Liekki on syönyt huonosti ja sillä on muutenkin ollut selvää pahoinvointia :(  Voi raukkaa! Maha ei ole vielä juurikaan kasvanut (tänään 5 viikkoa ensimmäisestä astutuksesta), mutta eiköhän se kohta puoleen ala pyöristyä. Ja toivotaan, että olokin paranee ja syöminen/ syöttäminen helpottuu. Liekki on mennyt pitkästä aikaa omaan kotiinsa Maijan ja Jounin luo, mutta tulee tietysti meille takaisin hyvissä ajoin ennen synnytystä, eli noin kolmen viikon kuluttua.

Freellä sen sijaan on ollut oikein hyvä ruokahalu ihan muutamaa pahoinvointi- päivää lukuun ottamatta ja se on syönyt oikein hyvin. Maha kasvoi melko suureksi jo hyvin aikaisin, joten en olisi kovin hämmästynyt, vaikka sieltä tulisi enemmänkin pentuja kuin vain se ultrassa näkynyt neljä kappaletta. Free on aika rauhallinen ja muutenkin melkoinen sylikoira. Kunto sillä tosin on ihan uskomattoman hyvä; lenkit se menee rauhallista tahtia (ei paljon ylimääräistä höntyile), mutta uiminen kiinnostaa edelleen – melkein jopa aiempaa enemmän! Ilmeisesti vedessä ylimääräisestä painolastista ei ole niin paljon haittaa ja sielä on mukava liikkua!

Freen synnytys lähestyy vääjäämättä ja ihan pian on pakko laittaa pentulaatikko tuonne pentuhuoneeseen. Laskeskelin, että perjantai on ensimmäinen mahdollinen synnytyspäivä, mutta toivottavasti se ei nyt ihan vielä silloin synnytä. Veikkaan kuitenkin, että noin viikon päästä alkaa tapahtua :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>