Agilitykisoja, pentuja ja vähän muuta

Montakohan kertaa olen aloittanut tämän kirjoituksen ja aina se on syystä tai toisesta keskeytynyt? :) No, josko nyt saisin valmiiksi, tai edes jotain raapusteltua tähän!

Kesän arvokisat ovat nyt ohi. Kävimme Flyn ja Chilin kanssa Rovaniemellä kesäkuun viimeisenä viikonloppuna kokeilemassa aukeaisiko maajoukkuepaikka tänä vuonna… No, eipä auennut tänä(kään) vuonna ;)  Tosiasiassa minä en sitä kyllä Chilin kanssa ehkä odottanut, mutta Flylla olisi edelleen mahdollisuuksia jos kaikki osuisi kohdalleen. Chili pääsi lauantailta jatkoon ja teki sunnuntainakin ihan kivoja ratoja; meillä ei vaan ajat tahdo riittää noissa karkeloissa ihan kärkeen. Fly ei valitettavasti päässyt finaaliin. Mutta Rovaniemen reissu oli kaikin puolin antoisa ja mielellään sinne olisi jäänyt vähän pidemmäksikin aikaa.

Maajoukkuekarsintojen jälkeisenä viikonloppuna oli sitten agirotu, joka tänä vuonna järjestettiin Janakkalassa. Agirodussa oli mukana iso joukko kasvattejani ja olen jokaisen mukana olosta ja suorituksista NIIN iloinen ja ylpeä! Flyn ja Tintinin pennut (Flow, Windy, Salma, Aave) nimensä mukaisesti LENSIVÄT läpi alokasradan sijoittuen mini-alo joukkueissa toiseksi. Vain viimeinen este oli esteenä voitolle ;)  Ja joukkueemme Parson Invandrarna (Chili, Tuure, Frida, Fly) uusi viime vuotisen voittonsa, hyvä meidän joukkue! :)  Pääsin myös kisaamaan avo-SM finaaleissa sekä Chilillä että Sulolla ja Chili taisi sijoittua kuudenneksi tai seitsemänneksi, olen jo unohtanut ;)  Mukavaa oli ja Kaisa oli värkännyt meidän Lentäjät joukkueelle uskomattoman upeat asut (koirille siis), mutta pukukisassa ei silti voittoa herunut. Kiitos kaikille osallistuneille, ensi vuonna uudestaan!!!

Ja sitten niihin pentuasioihin: Free on todettu kantavaksi ja ultrassa näkyi ainakin neljä pentua :)  Sen maha tosin on kasvanut omasta mielestäni kyllä suhteessa isommaksi kuin mitä neljän pennun osalta voisi odottaa, joten katsotaan nyt. Synnytykseen on tässä vaiheessa aikaa vielä kolmisen viikkoa.

Myös Liekin astutus sujui onnistuneesti. Patton oli meillä viikon hoidossa ja sinä aikana nuori pari kyllä varmisti, ettei se nyt ainakaan yrittämisen puutteeseen kaadu jos pentuja ei tule. Ensimmäisestä astutuksesta on nyt kulunut 3 viikkoa ja 3 päivää ja ultra on ensi viikolla. Olen kyllä melkein satavarma, että Liekkikin on kantava, sillä se ei melkein viikkoon ole syönyt juuri mitään. Toivon, että tuo syömättömyys on vain tilapäistä huonovointisuutta, eikä jatku koko kantoaikaa…

Sitten vähän ikävämpiä juttuja: Fannyn ja Alfonsin Jehu pentua puri kyy muutama viikko sitten. Nesteytyksellä Jehu toipui kuitenkin onneksi muutamassa päivässä puremasta. Mutta eihän se asia siihen jäänyt: melko tarkalleen viikko ensimmäisestä puremasta Jehua puri uudelleen kyy :(  (eikä edes samassa paikassa). Nyt Jehu on käynyt maksa- ja munuaiskokeissa ja niiden perusteella se on täysin toipunut iskuista!!! Uskomattoman vahvaa tekoa on tuo nuori mies. Toivotaan, että se otti tuosta opikseen, eikä työnnä kuonoaan enää ihan joka paikkaan!!!

Heinäkuu on säiden osalta ollut ihan omaa luokkaansa! Jos kesäkuu oli kylmin pitkään aikaan niin heinäkuu taas on ollut todella helteinen ja kuuma. Onneksi meillä on tuo lampi tuossa pihassa, niin olemme päässeet sinne viilentymään (sekä koirat että ihmiset). ”Kummasti” on myös vierailijoita riittänyt ;)  Kiva kun olette käyneet!!!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>