Agilityn SM kisat ja Freen astutus

Viime viikonloppu meni kivasti ajellessa; Nurmijärvi-Tampere-Helsinki-Tampere-Nurmijärvi :)  Eli SM-kisat järjestettiin Tampereella siten, että lauantaina kisattiin joukkuemestaruuksista ja sunnuntaina sitten yksilömestaruuksista. Menimme jo perjantaina Tampereelle (hotelliin), sillä kisapaikalla oli oltava klo 7 aamulla. Lauantaina kävimme kuitenkin Helsingissä, sillä silloin pidettiin rakkaan ystäväni Saran sekä Timon häät. Olipa ihanan koskettava tilaisuus <3

Lauantain osalta ei tullut juuri mitään mainittavaa. Tein Chilin kanssa kaksi virhettä ja saimme siis tuloksen 10. Timo teki Flyn kanssa upean radan, mutta yhdessä kohdassa Fly livahti putken väärään päähän. Kun Riman mini- joukkueelle tuli vielä toinenkin hylky, niin emme sitten lopulta saaneet lainkaan tulosta.

Sunnuntaina Timo onnistui jotenkin hyppyradan rataantutustumisessa loukkaamaan nilkkansa. Onneksi toipui kuitenkin sen verran, että pääsi radalle. Ja hienon radanhan Timo ja Fly jälleen tekivät, vaan valitettavasti Flylle tuli yksi kielto, kun Timolta jäi ohjaus hieman kesken. No, vitosella ei valitettavasti finaaleihin päästä :(  Chili ja minä onnistuimme tekemään mukavan haasteellisella radalla nollan ja pääsimme mukaan finaaliin :)  Finaaliratakin oli ihan hyvä, vaikka unohdin totaalisesti tehdä putkijarrun sillä seurauksella, että hylkäännyimme radalla. Harmi, sillä radalta ei monta nollaa tullut ja siinä olisi oikeasti ollut tarjolla paikka 6 parhaan joukkoon! Höh!

Sitten näihin astutuskuvioihin… Flyn juoksu alkoi sitten aavistuksen liian aikaisin, enkä usko, että se mitenkään pitkittäisi h- hetkeä sinne karsintojen jälkeen. Näin ollen päädyin astuttamaan Freen Junnulla ja astutukset sujuivatkin oikein helposti. Kahtena päivänä astutettiin ja noin neljän viikon päästä saamme sitten tietää tuleeko siitä tuloksia. Tarkempia tietoja nuoresta parista on tulossa myöhemmin, mutta hyvästä harrastuskoirasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä minuun :)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>