Lammen tyhjennystä, treenejä, kisoja ja muuta puuhaa…

Jos kevät oli viime vuonna toooosi myöhässä niin nyt se on vuorostaan alkanut todella aikaisin. Kevät meidän tontilla alkoi surullisissa merkeissä kun lammen jään alta paljastui kymmeniä kuolleita sammakoita. Tai oikeastaan niitä taisi olla yli sata ja päätimme lopulta tyhjentää koko lammen vuokrapumpulla, ihan varmuuden vuoksi. Osa sammakoista oli nimittäin kaasuuntunut ja haju oli sen mukainen :( Ensi viikonloppuna lampea on tarkoitus kaivaa vähän aiempaa syvemmäksi, vaikka syvyyttä on jo nyt osin yli 2 metriä. Toivotaan, että vettä tulee sen verran taivaalta nyt kevään aikana, että saadaan lampi uudelleen täyteen!

Kevät on kulunut töiden lisäksi suhteellisen normaalisti (töissä myllertää, mutta ei siitä sen enempää). Kovin paljon ei ole omia treenejä ehditty pitää, mutta minä olen osallistunut Mistyn kanssa pentu-Next Level treeneihin ja Timo on ollut Flyn kanssa jatko- Nextarilla. Chilikin on päässyt osin osallistumaan peruutuspaikoille. Kisattukin on jonkin verran, tosin ehkä normaalia vähän vähemmän. Kisoissa ei mainittavaa menestystä ole tullut, mutta Timollakin on nyt Flyn kanssa kaikki vaadittava kasassa, joten SM-kisoihin ja MM- karsintoihin päästään mukaan.

Enni ja Marja ovat kunnostautuneet kisarintamalla ja pääsiäisen aikaan ottivat ensin viimeisen vaadittavan luvan eli nousunollan ykkösistä (voitto) ja heti seuraavana päivänä ottivat kakkosistakin ekan luvan ja nousunollan! Hienoa, kasvattaja on iloinen molempien puolesta :)  Erityisen iloinen olen myös siitä, että Jenni ja Fanny aloittivat kisauransa pääsiäisenä ja saivat ensimmäisen nollansa heti ekalta radalta ja sijoittuivat toiseksi. Mahtavaa! Siitä se lähtee! :)

Kevään aikana on myös käyty muutamia kertoja luolatreeneissä ja Free on menossa ensimmäiseen kokeeseensa toukokuun alussa. Maaliskuun puolivälissä iso osa kasvattejani kävi myös tutustumassa kettuun ja osa pääsi jo etenemään luolassakin. Hyvää taipumusta osoitti hyvin suuri osa koirista; mukavaa että kävivät :)

Ensi viikonloppuna onkin sitten pienimuotoinen kasvattitapaaminen jälleen luolatreenien sekä agilityn merkeissä :) Sitä odotellessa…

Liekin juoksut eivät (onneksi) ole aivan vielä alkaneet. Urosvalinta riippuu edelleen LOA- testin tuloksista; sain vihdoin tilattua sekä LOA että SCA testit Liekille!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>