Hups… Vuosi 2014 alkoi…

Päätin rikkoa jään… ja aloittaa taas kirjoittamisen. Syksyn työkiiret olivat niin valtavia, että jäljelle jäävä aika meni omien koirien ja lasten kanssa touhuamiseen 100%, joten kirjoittamiseen ei jäänyt aikaa ;) Ja sitten homma on vain siirtynyt, mutta nyt päätin  rikkoa jään ja kirjoittaa ihan vain muutaman rivin. Josko tästä olisi sitten helpompi jatkaa?

Kaikki Ennin ja Ukon/Klenin sekä Fannyn ja Alfonsin pennut voivat hyvin. Pieniä hampaiden lähtemiseen liittyviä vaikeuksia on muutamalla Ennin pennulla ollut, mutta nyt hampaat näyttäisivät asettuvan hyvin oikeille paikoilleen. Tytöt eli Erin ja Misty ovat päässeet parhaaseen mahdolliseen agilityn alkeiskoulutukseen, eli OneMind Dog’sin (Janita Leinonen, Jaakko Suokuunti, Elina Jänesniemi, Tuulia Liuhto) pentu Next Level kurssille :) Mahtavaa! Ja tiedoksi kaikille, että tämä on mukavaa puuhastelua pennun kanssa eikä niitä todellakaan rikota millään tavoin henkisesti tai fyysisesti. Kaikki opetus tapahtuu leikin varjolla ja pennun itse tarjoamana toimintana!

Itse pääsimme jälleen joulukuussa kehittämään Timon kanssa kouluttajan taitojamme kun kävimme operantin ehdollistamisen kurssin numero 4 eli sen ”viimeisen” kanakurssin. Vähän haikea on mieli, sillä nyt kaikki kurssit on käyty :(  No, onneksi kertaamista ei estä mikään ja nyt niitä taitoja voi harjoitella ja hioa omien koirien kanssa. Ja josko jossain vaiheessa hankitaan niitä omia kanojakin? ;)

Meidän omat junnut (Free& Flow) ovat vihdoin aloittaneet pujottelun harjoittelun ja muutenkin olemme vähän aktivoituneet niiden kouluttamisessa. Freehän täytti jo marraskuussa ”maagiset” eli vaadittavat 18kk ja on siis jo virallisesti kisaikäinen. Kepit ja kontaktit ovat vielä vähän vaiheessa ja toki muutakin harjoitusta vaaditaan, mutta ehkä Free tuossa keväällä jo aloittaa kisaamisen :) Timon kanssa. Niin ja tuleehan se Flow:kin kisaikään kohta. Suurin piirtein samalla tasolla ovat treenien suhteen; kummallakin hieman eri vahvuudet/ heikkoudet tuossa agilityssä.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>