Uskomaton alkusyksy (=kesä)

Styksy on ollut juuri sellainen – tai oikeastaan parempikin- kuin mitä olen toivonut! :) Lämpimät säät ovat jatkuneet, jatkuneet ja jatkuneet ja pennut ovat ulkoilleet tuntikausia päivittäin. Nyt 6,5 viikon ikäisinä ne ovat aivan kamalia; roikkuvat lahkeissa, nilkoissa… ihan joka paikassa ja nyt ne purevat jo oikeasti kovaa!!!

Pennut on pentutestattu (kiitos luottotestaajamme Iidan) ja aktiivista kotia vaativiksi ihan virallisesti todettu. Pentutestissä eniten pisteitä saivat tytöt: 61 ja 60,5 pistettä tuli heille. Pojat eivät testiä tehtäessä olleet ihan parhaimmillaan sikäli, että molemmat ehtivät nukahtaa pitkän riehumisen jälkeen. Luulen nimittäin, että tuo isoin poika olisi saattanut saada jopa tyttöjä enemmän pisteitä, mutta sillä jäi muutaman aktiivisuutta vaativan osion pisteet (mm. taistelutahto, mitä sillä kyllä on :D ) ansaittua alhaisemmiksi juurikin väsymyksestä johtuen. Hyvät/ korkeat pisteet pojatkin saivat silti; 58 ja 53 pistettä.

Lapsukaisilla on jo nimetkin eli tässäpä Lumilauta-temppuilijat:
1. Ruskeanaamainen poika: Scotstyles Cross-Rocket alias Milo
2. Vaalea poika: Scotstyles Rippey Flip alias Dino
3. Isompi tyttö (sijoitusnarttuni): Scotstyles Misty Flip alias Misty
4. Pikkutyttö: Scotstyles Mindy Super alias Erin

Eilen kävi sitten siruttaja, joka otti myös dna näytteet sekä pennuista että Ukosta, eli Ukkokin perheineen kävi visiitillä :) Ukko oli oikein nätisti pentujen kanssa <3

Viikonloppuna olimme pitkästä aikaa kisoissa; Flylle taas harmittavia pikkuvirheitä, mutta Chilille jälleen voitto yhdeltä radalta :O eli jo toinen kuukauden sisään…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>