Pennut jo 5 viikkoisia

Pennut alkavat pikkuhiljaa tulla ns. riiviövaiheeseen :) Eli hampaat isketään surutta kaikkeen mikä liikkuu ;) Onneksi puruvoimaa ei vielä kovin paljon ole, mutta kyllä ne naskalit melko terävältä akillesjänteessä tuntuvat :)

Ihanan lämmin loppukesä on mahdollistanut pentujen ulkoilun, ja ne ovatkin saaneet olla tuntitolkulla pihalla leikkimässä, painimassa ja tutkimassa kaikkea uutta ja ihmeellistä. Terassin alla viihtyvät myös nämä pennut, eli ”luolaan” painuvat jo pienenä! Luonne-eroja alkaa olla, mutta luonteet muuttuvat edelleen. Pojista tuo pienempi/ värikkäämpi seikkailee muita enemmän. Isompi ja vaaleampi on todella itsevarman ja tasapainoisen oloinen, mutta samalla kuitenkin energinen pakkaus. Tytöistä tuo isompi on aavistuksen vilkkaampi, ”säpäkämpi” ja menevämpi, mutta ei tuo pienempi karvapallokaan mikään nyhverö ole! Se osaa kyllä pitää puolensa, vaikka pienin onkin ;) Tällä hetkellä pennut painavat n. 1,3-1,6 kiloa. Ei siis mitään ihan jättiläisiä, vaan ei kääpiöitäkään :)

Tuolla pienimmällä tytöllä on muuten ehkä maailman suloisin naama!!! Se on myös selvästi pentueen karvaisin ;)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>