Chilille PM- hopeaa. Pennut kasvavat ja aktivoituvat :)

Chili on kunnostautunut viimeisten parin viikon aikana: Viikko sitten saimme agilitykisoissa nollavoiton ja niitä sille ei kovin paljon olekaan siunaantunut. Nyt viikonloppuna kisattiin Uudenmaan piirimestaruuskisoissa ja sieltä saaliina tuplanolla ja PM-hopeaa. Hyvä Chili! Flylle agiradalta nolla, mutta hyppäriltä harmittava hylky (liian houkutteleva putki… ;) )

Pennut ovat kasvaneet hurjasti ja ovat kaikki yli kilon painoisia, suurimmat jopa (poika ja tyttö) 1,2 kiloisia. Kovasti ne jo kävelevät, painivat ja tutkivat ympäristöään. Nyt ne pääsevät myös ulkoilemaan sekä muutenkin tutustumaan laajempaan ympäristöön. Toivotaan lämmintä syksyä, että pääsevät olemaan mahdollisimman paljon ulkona. Jos sataa paljon, niin edessä on hillitöntä sisällä nujuamista ;) Jonkin verran niissä on luonne-eroja, mutta tässä vaiheessa en menisi sitä kovin paljon mainostamaan ;) Sen verran ovat nimittäin nuo edellisten pentueiden pennutkin viimeisinä viikkoina muuttuneet! :)

Täällä voi käydä katsomassa palleroita: https://www.facebook.com/photo.php?v=627525503946505&set=vb.100000671847998&type=2&theater

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>