Ennin pennut 6vrk ja painot tuplaantuneet

Ennin pennut kasvavat hienosti ja syntymäpainot ovat kaksinkertaistuneet. Enni syö vielä vähän huonosti, mutta koko ajan paremmin ja kädestä syöttämällä pentumousse uppoaa kuitenkin kohtuullisen hyvin :) Uusia kuvia tulossa lähipäivinä :)

Flow:n juoksu on edennyt todella nopeasti sillä se on jo pari päivää tarjonnut itseään innokkaasti Ennille (ei meidän omille tytöille). Eilen se pääsi livahtamaan ovesta ulos kun Jalo ja Sulo olivat meillä visiitillä ja se oli salamana Jalon edessä häntä sivulla :O No, onneksi mitään ei ehtinyt tapahtua!!!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>