Pennut kasvavat, Flow:n juoksu alkoi…

Pennut kasvavat nopeasti! Nyt 3 vrk vanhoina ne ovat 1,5 isompia kuin syntyessään. Enni saisi mielestäni syödä enemmän, joten koitan kaikin keinoin ruokkia sitä, että se pysyy hyvässä kunnossa ja maidontuotanto jatkuu. Fly on sitä mieltä, että sekin voisi aivan hyvin imettää pentuja (maitoa olisi myös riittävästi… ;) )

Marja (Ennin emäntä) oli meillä mukana synnytyksessä ja viipyi muutaman päivän synnytyksen jälkeenkin Ennin ja meidän ilonamme. Myös Eicca oli mukana ja oikein hyvin Eiccakin tähän meidän tyttölaumaan sopeutui :)

Flow:n juoksut alkoivat keskiviikkona (8kk iässä). Vuoto on lähes olematonta ja jo tänään se yritti tarjota itseään Ennille… Eli liekö tuo juoksu alkanut hiljaisena jo hieman aiemmin. Ei siis ihme, että Eicca oli niin kovin kiinnostunut Flow:sta jo eilen ja toissapäivänä (ihmettelin nimittäin, että miten se Flow voi juoksun alkuvaiheessa mukamas tuoksua niin hyvälle). No, Eicca on steriloitu, eli mitään riskiä tässä ei sentään ollut ;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>