Ennille neljä pentua, 1 uros vapaana aktiiviseen kotiin

Enni synnytti viime yönä; ensimmäinen pentu syntyi n. klo 3 (uros), seuraava klo 4 (uros), seuraava klo 5.55 (narttu) ja viimeinen klo 6.10. Kaksi pentua syntyi perätilassa, joten vähän normaalia enemmän jouduttiin ”jumppaamaan”, mutta lopulta kaikki sujui hyvin!

Enni on aivan loistava äiti ja hoitaa pentujaan hienosti. Molemmat tytöt on varattu ja pojistakin alustavasti toinen. Toinen poika etsii kuitenkin aktiivista ja rakastavaa kotia <3

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>