Ennin synnytys lähestyy!

Jaahas, josko ehtisi vihdoin tehdä pikapäivityksen:

Fannyn ja Alfonsin pennut lähtivät maailmalle jo pari viikkoa sitten ja kaikilla on mennyt oikein hienosti! Monacoon eilen matkustanut Nelson ehti käydä täällä piipahtamassa ennen lähtöään ja kiva kun kävivät! :)

Ennin pennut syntynevät aivan tässä vuorokauden sisällä… Lämmöt ovat laskeneet ja odotamme avautumisvaiheen käynnistymistä… Jänniä hetkiä siis!!!

Agilityrintamalla on tapahtunut kaikenlaista, eikä kaikkea oikein muistakaan ;) Mutta jotain sentään: Chili yllätti SM-kisoissa: se pääsi jatkoon 0- radalla (olisiko ollut sijalla 52…) ja sijoittui loppukilpailussa sijalle 11! Hyvä Chili! Timolla ja Flylle valitattavasti ei jatkopaikkaa tullut. Agirodun FAO:ssa (avoimet SM-kisat) Tuikku yllätti ja oli medeissä 5! Ei huonosti tuolta 11,5 vuotiaalta!!!

MM-karsinnoissa Seinäjoella sekä Chili että Fly pääsivät finaaliin! Chilille viideltä radalta saldona 2 nollaa ja Flylle 1… Eli treenattavaa jäi! Tuikkuhan ei noissa karkeloissa enää ollut mukanakaan.

Nyt sitten vaan odotamme, eiköhän kohta tule uutisia :)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>