Pennut kasvavat ja Free säikäytti…

Pennut täyttivät eilen 4 viikkoa ja ovat nyt virallisesti tulleet riiviövaiheeseen :) Ne leikkivät, painivat, purevat ja tekevät kaikkea sitä mitä riiviöpentujen kuuluukin :) Eli myös pissaavat ja kakkaavat noin viiden minuutin välein (no ei nyt sentään aivan, mutta siltä se välillä tuntuu ;) ) Alkukesän lämpimien säiden avustuksella ne ovat ulkoilleet jo alle kolme viikkoisesta asti, tosin nyt viileä ja sateinen jakso keskeytti ulkoiluharjoitukset!

Pentujen luonteetkin alkavat näkyä, mutta odotellaan nyt muutama päivä vielä ennen kuin laitan siitä raporttia ;) :) Tuntuu nimittäin, että jos tänään sanon jotain pentua vähän rauhallisemmaksi niin huomenna sillä on kova vauhti päällä :)

Tämän kaiken hulinan keskellä pikkuneiti Flow ehti täyttää 6kk (25.5.) ja Free vuoden. Free tässä säikäyttikin meidät lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun se alkoi oireilla hyvin vahvasti: pyrki ulkona terassin alle eikä tullut pois, pyrki sisällä sohvan alle, läähätteli ja oli levoton. Pakkohan sitä oli sitten eläinlääkärillä käyttää ja varmistaa, ettei kyse ollut kohtutulehduksesta. No, onneksi ei ollut, sillä on vain voimakkaat valeraskausoireet. Kovastihan se on sen jälkeen yrittänyt noita Fannyn pentuja imettää, mutta ei me nyt anneta sen vahvistaa noita oireita!

SM- kisat alkavat huomenna (ja tänään on ”kenraaliharjoitus”) Kirkkonummella. Tämä kevät on ollut aika hiljaista aikaa harjoittelun osalta (on ollut muuttohässäkkää ja työhässäkkää+ pennut), mutta mukavaa on silti mennä kisoihin mukaan ja eihän sitä koskaan tiedä… ;) Koiramme lehteen oli laitettu joka luokasta 6 ennakkosuosikkia ja joku oli siihen kuuden koiran joukkoon mahduttanut Flyn ja Timon :) Nappisuoritusta vaaditaan ja kaiken tulee osua kohdalleen, mutta onhan se mahdollista :) Osaamista heillä kyllä on, mutta edelleen on Timolla tekemistä, jotta saa koko paketin pysymään kasassa :) Eli keskity, keskity, keskity… Fly kyllä osaa hommansa, siinä ei ole mitään!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>