Pennut kasvavat ja Fanny nauttii kesälomasta!

Pennut ovat jälleen kasvaneet ja rohina alkaa vihdoin hellittää. En muista kenenkään enää eilen rohisseen, eli josko se olisi sitten ohi? Pakko myöntää, että kyllä ne vähän säikäyttivät, vaikka pidänkin niitä vahvoina ja elinvoimaisina! Viikon ikäisten pentujen sairastuminen on kuitenkin aina riski… No, toivotaan, että saavat tästä eteenpäin olla terveinä!

Fanny hoitaa pentujaan hienosti, mutta on aivan erilainen kuin esim. Fly. Fly, joka muuten on aivan lenkkeilyhullu, ei suostunut lähtemään yhtään minnekään ensimmäiseen viiteen viikkon pentujen syntymästä… Eikä kyllä oikein sen jälkeenkään ;) Fanny sen sijaan on aivan toista maata: Se syöttää ja hoitaa pennut ja tulee sen jälkeen portin taakse odottamaan, että joku järjestää hänelle aktiviteetteja ;) :) No, sain eilen eläinlääkäriltä luvan päästä Fannyn uimaan! Ja sehän ui! Niillä oli niin hauskaa Freen, Flyn ja Flow:n kanssa kun ne uivat ristiin rastiin lammessa. Uimisen jälkeen Fanny juoksenteli hetken pihalla onnellisena hymyillen. Suihkutin ja kuivasin sen huolellisesti ennen pentujen luokse päästämistä ja sinne se hyppäsi tyytyväisenä taas pentujaan imettämään. Fanny näytti aivan siltä kuin se olisi käynyt omalla pienellä minilomalla! Ja pitäähän ihmisäitienkin saada välillä omaa aikaa niin miksei koirien?? Se on varmasti parempi äitikin kun on saanut vähän harrastaa välillä ;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>