Pentukuulumisia, Ennin astutus ja vähän muuta

Yli viikko on vierähtänyt synnytyksestä ja pennut ovat kasvaneet hurjasti (eli ihan normaalisti, se on vain joka kerta yhtä ihmeellistä ;) ). Pari päivää sitten ne kuitenkin alkoivat rohista ikävästi ja jouduin viemään ne eläinlääkäriin. Pennuilta löytyi bakteeriperäinen tulehdus ja nyt ne ovat antibioottikuurilla :(  Rohinaa on edelleen jonkin verran, mutta muuten pennut tuntuvat voivan oikein hyvin! Kaikki pennut ovat nyt varattuja.

Fanny hoitaa pentujaan hienosti ja on oikein esimerkillinen äiti :) Se on kuitenkin myös erittäin toiminnanhaluinen ja se haluaisi kovasti touhuta silloin kun pennut nukkuvat. Jotain pieniä aktiviteetteja olen sille järjestänytkin ja se on päässyt jo lenkkeilemään sekä juoksemaan pihalla vapaasti. Ainakin nyt näyttää siltä, että se toipuu synnytyksestä pikavauhtia ;)

Ennin juoksu alkoi sitten viimein ja kehittyi ihan pikavauhtia (reilussa viikossa) astutusvaiheeseen. Mulle kävi niin kuin aina käy; ensin näytti siltä, että astutus Ukolla ei oikein onnistu ja lopulta astutettiin Enni Klenillä. No sittenhän Ukkokin sen astui ja nyt on sitten tehty taas kaksoisastutus! Mä siis NIIN pidän noista molemmista, että olishan se ihan kiva jos pentueessa olis muutama molempien pentu! :) Jos astutus on onnistunut, on pentuja tulossa heinäkuun lopulla ja ne ovat luovutusikäisiä syyskuun alkupuolella.

Fly ja Timo ovat tämän viikonlopun Next Level leirillä. Me ei Chilin kanssa voitu sinne noiden pentujen vuoksi lähteä, mutta käytiin kuitenkin eilen Lohjalla kisoissa. Chilille sieltä yksi nolla (sijoitus 3.), yksi hylly (ihan mahtava rata, vain yksi ylimääräinen hyppy ;) ) ja yksi 10 (äh, unohdin sittenkin sen kontaktin koiraan ja meni kahdesta hypystä ohi…). Ja sitten kisoissa oli mukana myös Tuikku the Luottokoira: Tuloksena tuplanolla tuolle vanhukselle ja nyt on nollat kasassa SM-kisoja varten, joten eiköhän sekin sinne lähde :) Ihana Tuikku :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>