Fanny synnytti 5 poikaa

Fanny tuli mukaamme sunnuntai-iltana agilityn SM-kisaavien koulutuksen päätteeksi. Tuo uskomaton koira kotiutui taas saman tien, nukkui peiton alla muiden koiriemme kanssa käytännössä synnytykseen asti ja alkoi eilen työntää lähes näkymättömän avautumisvaiheen jälkeen iltapäivällä klo 17 aikaan. Ennen iltakymmentä Fanny sitten synnytti viisi isoa poikaa (203-249 grammaa) ja hoitaa pentujaan esimerkillisesti.
 
Itse olin kanakurssilla, enkä ehtinyt mukaan ensimmäisen pennun syntymään. Toisen syntyessä olin kuitenkin onneksi jo paikalla. Valtava kiitos Fannyn emännälle Jennille, joka oli paikalla ensimmäisenkin pennun syntyessä!!!

Nyt palaan sinne kanakurssille ja lisätietoja tulee myöhemmin :) :) :)

Neljällä pennulla on jo koti, mutta yksi poika vielä etsii omaansa!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>