Jalo jalostukseen, vappu ja pentuvarauksia

Jalo kävi maanantaina eläinlääkärillä ”mukavissa puuhissa”. Jalon siemennestettä kerättiin ja lähetettiin Puolaan; muutamien viikkojen päästä saamme kuulla kasvaako Puolassa Jalostajan (Scotstyles Paso Doble)  jälkeläisiä :)

Vappu sujui työn, siivouksen, ulkoilun ja treenien merkeissä. Kyllä nuo meidän ulkoilumaastot ovat sitten AIVAN MAHTAVAT! Tervetuloa vaan lenkille kaikki kasvatit ja muutkin ystävät! Vappuna tuli myös muutama pentutiedustelu ja nyt pentuvarauksia on Fannyn pennuista kaikkiaan 5. Enempää en tässä vaiheessa varauksia ota, katsotaan ensin mitä sieltä tulee! Nyt on varattuna 2 tyttöä, 2 poikaa sekä yksi tyttö/ poika. Eli viimeinen varaaja toivoo tyttöä, mutta poikakin kelpaa :D

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>