Flow 4kk ”neuvolassa”

Unohdin mainita, että Flow kävi viime viikolla toisen kerran rokotettatavana. 4kk ikäisellä neidillä oli painoa 4,15kg. ”Pituuttahan” siellä ei mitata, mutta olen mittaillut, että n. 28-29cm sillä taitaa tällä hetkellä olla korkeutta. Kovin paljon se ei siis enää ole äitiään pienempi! No, eipä se pitkään enää kasvakaan ja toisaalta äitinsä on sen verran pieni, ettei haittaisi, vaikka tuosta vähän emäänsä isompi tulisikin!

Ai niin, rokottaminen sujui jälleen täysin huomaamatta. Sen sijaan sillä on korvatulehdus; yhdelläkään koirallani ei ole sellaista aiemmin ollut :( No, lääkkeillä se on saatu onneksi kuriin.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>