Fly ja Timo voitokkaita, Freellä juoksu

Pääsiäinen sujui pitkälti muuton merkeissä. Ai niin ja lisäksi olen sairastanut keuhkoputken tulehdusta. Kuumetta ei ole ollut ja olokin on muuten ihan kohtuullinen, mutta haluaisin silti tuosta limasta eroon ;) Lisäksi väliin jäivät kisat Purinalla, mutta Timo kisasi siellä menestyksekkäästi Chilillä: kolmesta radasta kaksi nollaa ja molemmilla sijoitus 2. Flyn kanssa tulikin sitten pieniä ongelmia ;)  Sunnuntaina kisasimme molemmat kaksi rataa Hyvinkäällä: Itse tein kaksi hyvää rataa, mutta molemmilla pienet virheet. Vauhtia oli todella kivasti, joten me happy! :) Fly ja Timo onnistuivat toisella radalla loistavasti ja ottivat 0-voiton. Toisella kartturi olikin sitten ”hieman” hukassa ;) ja tuloksena hylky.

Freen ensimmäiset juoksut alkoivat viikko sitten sunnuntaina (24.3.) ja se oli ennen juoksua sekä alkujuoksusta lievästi sanottuna kiukkuisella päällä. Tappeluita ei onneksi ole tullut, mutta vähän on joutunut katsomaan päälle sen tekemisiä. Jotenkin kummasti nuo vanhemmat nartut tuntuvat ymmärtävän sen hölmöjä mielenliikkeitä eivätkä provosoidu teinin kiukuttelusta ainakaan kovin helposti! Hyvä niin :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>