Olemme muuttaneet!

Huh, muutto alkaa pikkuhiljaa olla hoidettuna mitä tavaroiden noutoon vanhasta kodista tulee. Tänään olisi tarkoitus hakea vielä yksi kuorma ja viimeistellä loppusiivous, mutta sen jälkeen ”saa” keskittyä tavaroiden purkamiseen täällä uudessa kodissa. Tämä on edelleen kuin pyörremyrskyn jäljiltä, mutta koitan olla ottamatta siitä kovin paljon paineita. Kevät on nimittäin töissäkin sitä kiireisintä aikaa ja kun siihen pistää päälle ensin talon myyntiprojektin ja sen jälkeen muuton niin eipä ole juuri ollut vapaa-ajan ongelmia ;)  Sattui tuo Fannyn astutuskin vielä samaan saumaan…

Jotta kaaos olisi täydellinen niin kävimme viime viikonloppuna Turussa Next Level kertausleirillä :) Saimme peruutuspaikat melko viime hetkellä ja oli tietenkin sulaa hulluutta lähteä. Leiri oli kuitenkin onnistunut ja tuli varmasti henkisesti ihan tarpeeseen! Ja paljon tuli taas harjoiteltavaa… koskahan sitä ehtisi treenaamaan???

Maanantaina oli meidän golfkentän yhtiökokous ja hallitus vaihtui lähes kokonaan. Oma elämäni helpottui huomattavasti kun sain uuden -ja aivan mahtavan- esimiehen!

Lomallakin kävimme tämän hässäkän keskellä; olimme Holiday Club Saimaassa Lappeenrannassa 8.-15.3. Koirat pääsivät päivittäin jäälle ”hiihtämään” ja ilmatkin olivat oikein suotuisat! Joel pääsi mukaan vain viikonlopuksi, koska joutui palaamaan kouluun. Iso poika; matkusti itsekseen junalla takaisin kotiin (isänsä luokse). Äitinikin oli tuolla Saimaalla mukana ja oikeastaan olimmekin lomalla äidin pisteillä!

Ai niin; tästä muutosta vielä: asumme siis edelleen Nurmijärvellä, hieman lähempänä kirkonkylää, mutta silti lähes maalla :) Meillä on hehtaarin tontti sekä oma rantasauna <3 Sauna ei ole kummoinen; siinä ei ole pesutiloja pukeutumistiloista nyt puhumattakaan. Mutta se on pikkuruisen lammen rannalla, joten kesällä pääsee uimaan ihan omalla tontilla :) Lenkkimaastot on vielä testaamatta ja hieman jännittää ovatko ne lähellekään yhtä hyvät kuin ennen… toivottavasti!!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>