FI-AVA FI-AVA-H Double Barrel’s Tasty Toscana eli FLY!

Viikonloppu sujui Flyn osalta siis melkoisen loistavasti. Janakkalan kisoissa lauantaina se otti ensin nollavoiton (koiria kisassa 50) ja viimeisen vaadittavan agilitysertinsä. Oikeastaanhan nämä olivat vasta toiset mahdolliset kisat kun sillä oli mahdollisuus saavuttaa tuo agilityvalion arvo; aiemmissa kisoissa oli ”väärä tuomari”, eli tuomari, jolta Flylla oli jo serti. Sunnuntaina Fly ja Timo urakoivat sitten kolme loistavaa rataa sijoituksin 2., 2. ja 2. Jokaisella radalla voiton vei parson, eli eivät hävinneet huonoille! ;) Ja jokaisella radalla oli myös eri voittaja, mikä kertoo parsoneiden tasosta!!! Yhden radan voitti Ronja, yhden Redi ja yhden Onni. Upeita koiria (ja ohjaajia) kaikki! Kaiken lisäksi kahdella radalla myös kolmanneksi tuli parson: Frida oli yhden kisan ja Elmo toisen kisan kolmas. Jaa niin, joku sheltti vei sen yhden kolmannen sijan ;)

Chili ja Tuikkukin kisasivat viikonloppuna; Chili molempina päivinä ja Tuikku ainoastaan sunnuntaina (kaksi rataa). Tuikku pöllöili radalla ja tuloksena 2xhyl (ensimmäiseen hyllyyn syytä oli kyllä ohjaajassakin, koska en tajunnut/ muistanut miten paljon pidempi loikka Tuikulla on kuin Chilillä). Chili teki kuudesta radasta neljä puhtaasti, eli ihan ok suoritus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to FI-AVA FI-AVA-H Double Barrel’s Tasty Toscana eli FLY!

  1. Lillan says:

    Onnea tätäkin kautta ihanalle Flylle! Toivottavasti pentuset seuraavat mammansa jalanjälkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>