Iso neiti Flow 3kg – Fannyn juoksuja odotellaan edelleen…

Flow kävi rokotettavana ja samalla se punnittiin ja tarkastettiin muutenkin. Mitään ihmeempää ei löytynyt ja neiti käyttäytyi lääkärissä hienosti. Ei edes huomannut rokotusta ;) Kuviakin pitäisi varmaan ottaa jossain vaiheessa… On vähän jäänyt tämän meidän asunnon myynti ja muutotouhun jalkoihin tuo valokuvaaminen.

Fannyn juoksujen alkamista tässä on nyt jo kuukauden päivät odoteltu. Ja vielä Fanny antaa odottaa. Tekee ne juoksut tietysti juuri niin, että minun pitäisi olla yhtä aikaa perheen kanssa Saimaalla lomalla ja Turussa hakemassa Fannya/ astuttamassa Lohjalla. No, kunhan nyt katsotaan!

Juoksuista puheen ollen Freelläkään (kohta 9kk) ei vielä ole ollut ensimmäistä juoksua. Tulee sitten kun tulee, eipä sillä kiire ole. Freestä tulikin ihan kivan kokoinen; se on noin 33,5cm korkea, vaikka jossain vaiheessa epäilin sen jäävän todella pieneksi. Freen kasvu tapahtuikin yllättävän myöhään.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>