Salma treenaamassa

Viikonloppu sujui ikävästi vatsataudin merkeissä. Meidän lauman ihmisten osalta siis. Edellisellä viikolla oli flunssaa ja tällä viikolla vatsatautia :(  Oikeastaan vatsatauti alkoi Micolla ja torstaina (vai oliko se keskiviikkoilta?), Joel ja Timo taas alkoivat oksentaa perjantain ja lauantain välisenä yönä… minä sairastan nämä vatsataudit yleensä aika eri tavalla kuin muut ja niin nytkin; olen lähinnä kärsinyt vähän huonosta olosta, väsymyksestä ja vatsakivusta.

Perjantaina ennen Timon ja Joelin sairastumista ehdimme kuitenkin käydä hallilla treenaamassa. Salma tuli kanssamme treenaamaan ja oli myös todella reipas! Putkea se juoksi edes takaisin aivan innoissaan ja alkoi kiertää jo siivekettäkin. Flow:lle tuli putken merkityksen osalta pieni väärinkäsitys: se kuuli putken ulkopuolelta kun Salma juoksi putkessa ja oli aivan sitä mieltä, että sen kuuluu kaivaa putkea ulkopuolelta, koska sisällä juoksee ihan selvästi joku saalis! :D  Sittenkin kun se itse juoksi putkessa, se alkoi kuulostella, että nyt kuuluu taas se sama rapina, missä se mun saalis on??? Flow ei meinannut malttaa tehdä mitään muutakaan kun se halusi mennä takaisin vahtimaan putkea ulkopuolelta, että josko se saalis tulisi taas takaisin… Hassu pieni koira!!!

Lauantaina kävin hiihtämässä Chilin ja Freen kanssa. Yllättävän hyvin menivät, vaikka Free oli käynyt vain kerran aikaisemmin Timon kanssa hiihtolenkillä.

Sunnuntaina (eilen siis) piti olla Micon synttärit ja illalla treenit, mutta ei meistä ollut kumpaankaan puuhaan. Oma oloni oli eilen aika kamala, enkä oikein vieläkään ole toipunut huonosta olosta. Mitään ei tee mieli syödä, paitsi jugurttia ihana vähän… ehkä tämä tästä vielä!

Eilen oli muuten meidän talon näyttö ja pitkästä aikaa näytöllä oli jopa käynyt ihmisiä; kaksi pariskuntaa. Toinen oli ollut melko kiinnostunut ja pyytänyt nähtäväksi neljä vuotta sitten tehtyä kuntokartoitusta. Nähtäväksi jää johtaako tuo mihinkään… mutta ainakin täällä kävi ihmisiä :)  Meidän uuden talon kaupathan on jo sovittu ja muutamme viimeistään huhtikuun alussa uuteen kotiin!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>