Fly taas kisaamassa

Fly palasi sunnuntaina mammalomalta kisakentille tyylillä: kolmesta kisaradasta kaksi nollaa sijoituksin 1. ja 2. Minulla oli ilo ja kunnia ohjailla nuo nollaradat, sillä Timo oli sairaana. Voi että oli mukavaa! Kolmannelta (tai oikeastaan ensimmäiseltä) radalta (hyppäri) tuli 5, kun Fly kolautti pituusestettä.  Samoissa kisoissa Chilille hyppäriltä nollarata, muilta kahdelta radalta sille molemmilta 5 virhettä.

Eilen meidän pikku-Micomme (se ihmislapsi siis :) ) täytti jo kokonaista 3 vuotta. Onnea meidän pikku söpöliinille! Eilen järjestettiin myös parsoneille silmä- ja polvitarkastus sekä LOA testitilaisuus. Silmä- ja polvitarkastuksessa kävivät Jalo ja Mimmi (Klenin& Fridan pennut) sekä Rufus, Cilla ja Liekki (Ronaldon ja Chilin pennut). Kaikkien silmät ja polvet olivat ok. Silmätarkastuksessa oli mukana lisäksi Tuikun pentu Semi (jos nyt 9 vuotiasta voi pennuksi kutsua ;) ) Semiltäkään ei löytynyt mitään. LOA- testissä kävi Fly ja nyt sitten tietysti toivotaan, että Fly saa ”puhtaat paperit”. Sinänsähän sillä ei mitään maata mullistavaa merkitystä ole, sillä pennut voivat olla korkeintaan kantajia. Mutta olisihan se kiva jos olisivat perimältään terveitä!

Pikku Flow:n ”koulutus” on aloitettu. Lähinnä istumista on harjoiteltu muutamana päivänä ja oikein hienostihan se sujuu. Nopea oppimaan on tuokin pentu :)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>