Pennut kotiutuneet

Nyt ovat kaikki pennut päässeet omiin koteihinsa. Ikävä on tietenkin kova ja mielellämme olisimme niitä pidempäänkin pitäneet. Toisaalta nyt meillä on enemmän aikaa keskittyä näihin omiin koiriimme ja niiden kouluttamiseen. Eli kait se on niin, että aika aikaansa kutakin. Ja aivan ihaniin koteihin pääsivät kaikki pentuset, eli eipä tarvitse kasvattajan kantaa huolta niistä J.

Salma ja Windy lähtivät jo torstaina. Manu pääsi matkustamaan meidän kanssamme vielä Mikkeliin perjantaina, mistä Sonja haki sen Kuopioon. Oli kuulemma kävellyt taloon kuin olisi kotiinsa tullut. Ja kotiinsahan se menikin ;) 

Flow vietti sitten Mikkelissä ensimmäisen yönsä oman tutun laumansa kanssa. Tai no, ei nyt ihan koko lauman, sillä Chili oli hoidossa Cillan luona Klaukkalassa ja Free Avan ja Sulon luona Mäntsälässä. Eipä tarvinnut viedä viittä koiraa ja kahta lasta Timon äidin kaksioon. No, joka tapauksessa Flow nukkui sitten kainalossani (nukuimme kaikki lattialla) koko yön ihan kaikessa rauhassa. Muutaman kerran kävimme vessan lattialla pissalla (tai minä en kyllä pissannut lattialle) kun minulla ei ollut pienintäkään aikomusta viedä pentua ulos keskellä yötä lämpötilan ollessa -28C! Tänään iltapäivällä Flow tuli mukanamme Timon veljentytön Pinjan ja Micon kaksoissynttäreille. Tuikku ja Fly jäivät Timon äidin luokse, jotta Flow olisi ainoana koirana mukanamme (totuttelua siihen, ettei lauma ole aina mukana). No, sepä oli sielläkin kuin kotonaan, joten aika rennolta tyypiltähän tuokin vaikuttaa!

Illalla ajoimme vielä Mäntsälään hakemaan Freen ja samalla Flow pääsi tutustumaan Avaan. Taisi olla pikkuneidillä siinä vaiheessa jo aika väsynyt olo; ihan reippaana ja positiivisena se oli häntä pystyssä ja heilutti Avalle häntää. Varsinaiseen leikkiin se ei kuitenkaan lyhyen visiittimme aikana ryhtynyt. Melko hyvin oli tuo Free:kin väsytetty; Avan kanssa oli selvästi painittu, sillä Free oli kotiin tullessaan myös aika rauhallinen J Kiitokset vaan Annelle perheineen Freen hoidosta!

Huomenna on sitten SE päivä, jolloin Fly pääsee pitkästä aikaa kisaamaan J. Nähtäväksi jää kuka Fly:ta ohjaa, sillä Timo on flunssassa, eikä ääntä ole juuri lainkaan… Kisaamme Janakkalan uudessa hallissa ensimmäistä kertaa. Sitä ennen pitää kuitenkin laittaa koti esittelykuntoon (meillä on huomenna taas näyttö) sekä hakea Chili Klaukkalasta Cillan luota kotiin J. Kisaamaan pääsevät siis Fly ja Chili.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>