Pieniä luolakoiran alkuja?

Pennut ovat aika hauskassa iässä. Ne juoksevat yllättävän lujaa ja Fly juoksuttaakin niitä mielellään pihalla :)  Ja jos noista ei tule luolakoiria niin mistä sitten: ne änkevät itsensä saunan lauteiden alla olevan lämminvesivaraajan alle ja haukkua räkyttävät toisilleen :) Pihalla ne menevät sekä terrasin että varaston alle… tietääkseni siellä ei pitäisi olla mitään?

Fly, Chili ja Tuikku kävivät tänään fysioterapiassa; Timo kuskasi ne sinne taas, koska minä olen töissä. Siitä puheen ollen taidankin lähteä kotiin. Huomenna on hallituksen kokous ja silloin menee joka tapauksessa myöhään! Ja kääk, ylihuomenna uusin koteihinsa lähtevät Windy ja Salma :(

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>